Puermies-postituslistaTertti eli Suomen puermies tässä terve!

Perustin tämän sähköpostilistan kaikille teestä, puerista ja teen mindfulness-käytöstä kiinnostuneille.

Missioni on jakaa teen käyttöä kokonaisvaltaisena lääkkeenä ja tällä tavalla auttaa ihmisiä.

Minulle teen terveyshyödyt tulevat sen stressiä poistavan ja mindfulnessia lisäävän vaikutuksen kautta, toki tee antaa minulle myös paljon muutakin. Teen seremoniallinen käyttö on ollut viimeiset 4-5 vuotta yksi isoimmista elämänlaatuani ja hyvinvointiani parantavista asioista. Se on mm. tuonut arkeeni merkityksellisyyttä ja iloa, paljon rakkaita ihmisiä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Uskon, että tee voi parantaa kaikkien elämänlaatua merkittävästi.

Tämän sähköpostilistan kautta tulen jakamaan mm.
  • teekirjoituksia
  • käytännön haudutusohjeita
  • ohjeita teen mindfulness-käyttöön
  • teefiilistelyä
  • uusia tuotteita ja tarjouksia
  • Terttimäistä meininkiä

Tänä talvena aloitan videosarjan teestä ja lähetän jaksot aina postituslistalla. Lähetän enimmillään yhden sähköpostin viikossa ja lähettämäni sähköpostit painottuvat muuhun kuin mainossisältöön. Voit erota listalta helposti milloin vain.

Kertoisitko sähköpostitse minulle mitä juuri sinä haluaisit tietää teestä? Haluaisitko tietää enemmän puerin historiasta, teen prosessoinnista, teen eri haudutustavoista, gong-fu teestä, teemeditaatiosta, aamuteerituaalistani vai jostain muusta?

Tässä (http://puermies.com/puer-tee/) on sinulle puermiehen ensimmäinen teekirjoitus “Mitä on pu’er tee?”, joka on erittäin kattava paketti pu'er-teestä suomeksi.

Teeterveisin,
Tertti
Puermies.com

PS. Tarkasta varmistusviesti roskapostikansiosta jos et saanut sitä heti listalle liittyessä.
* indicates required

Valitse liittyäksesi puermies-postituslistalle:

Email Marketing Powered by Mailchimp